Populära aktiviteter när man befinner sig i London

Befinner man sig i London så finns det massvis med aktiviteter att testa på. Vissa av dem är helt gratis medan andra kräver att man köper en biljett för att kunna uppleva. Det finns sevärdheter som är ute i naturen, museum, vackra vyer och mycket annat att testa på. Vissa aktiviteter passar bättre för vuxna, medan andra är mer anpassade för barn. Oavsett vad man gillar så finns det garanterat något för alla. Nedan följer några aktiviteter i London som kräver att man köper biljetter för att testa på.

Harry Potter: Warner Brothers Studio Tour

Ta bussen från centrala London för att uppleva denna magiska heldagsutflykt till Warner Brothers Studio. Gå bakom scenerna i Harry Potter-film uppsättningarna för att utforska de förtrollande rummen och kostymerna. Upplev hur det är att gå i fotspåren hos dina favoritkaraktärer från Harry Potter.

  • Ta bussen i centrala London och res till Warner Brothers Studio.
  • Njut av en rundtur bakom kulisserna och ta del av de vackra miljöerna, rekvisita och kostymer som används i Harry Potter-filmerna.
  • Njut av att befinna dig på de aktuella uppsättningarna där filmerna filmades.
  • Gå i fotspåren av dina favoritkaraktärer ända ner till Diagon Alley.

 

Churchill War Rooms Tour

Upptäck de rum där Winston Churchill och hans soldater skyddades under andra världskriget på en rundtur genom Churchill War Rooms i London. Se krigsartiklar och upplev krigstidens bunker, precis så som det var under Blitzens dagar. De historiska rummen ligger bara några steg från 10 Downing Street och parlamenten i centrala London. Rummen användes av den brittiska regeringen för att bilda militära strategier mot fienden Tyskland, och rummen har lämnats i stort sett helt intakta och är i samma tillstånd som de var vid krigets slut.

Under vistelsen så får man ta sig runt de underjordiska tunnlarnas och lära sig mer om Sir Winston Churchills liv och arv i det interaktiva Churchill-museet, det första stora museet som endast är tillägnat till den tidigare premiärministern.

Utforska Tower Bridge

Utforska det berömda tornet och bron Tower Bridge, inte bara från utsidan utan också på insidan. Upptäck den mest berömda bron i världen, vilket garanterat kommer vara mycket minnesvärt och samtidigt bjuda på en unik utsikt över London.

  • Promenera inuti den mest kända bron i världen
  • Njut av en minnesvärd utsikt över Themsen och London från bron
  • Fördjupa dig kring historien om detta unika landmärke

 

London Eye 4D

Se London från ett annat perspektiv genom London Eye och njut av den nya 4D upplevelsen, en banbrytande 3D-film med spektakulära effekter som inkluderar en känsla av vind, bubblor och dimma. Detta är en av världens högsta observationshjul och ger en magisk utsikt över hela staden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *