Vinylmässa i Borås

På torsdag ska vår lilla kulturliga till Borås för att gå på stadens årliga vinylmässa. Tillställningen håller hus i Åhagas stora lokaler i stadens västra delar. Det här blir tredje besöket för många av oss och vi har det alltid lika trevligt. Det är många lokala försäljare som sätter upp små stånd i den stora mässhallen, men det finns även större aktörer om säljer nypressade skivor. Även om det är trevligt att köpa en nypressad vinyl av sin favoritartist, så är det nog ändå begagnade skivor som lockar mest. Det är så mysigt att leta runt efter efter den där gamla soulsingeln, även om den aldrig dyker upp i backarna. Ett problem i situationer likt denna är att du planlöst vandrar runt bland olika försäljare och stånd, utan att veta vad du faktiskt letar efter. Tricket är att ha en lista med titlar som du vet att du vill ha, och om något intressant utanför listan dyker upp är det bara en positiv överraskning.

Vinyl

När vi väl är i Borås ska vi samtidigt passa på att ta en rundvandring för att kolla på all fantastisk gatukonst som finns i stadens centrum. Borås har mängder av målningar på husfasader runt om i staden. Målade av olika världsartister inom gatukonst. Avslutningsvis blir det nog en stor stark vid palmerna på Sandwalls plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *