Ge en minnesgåva

Att mista en anhörig eller en vän som står en nära är väldigt tungt och otroligt ledsamt. Kanske känner du att du skulle vilja göra något för att hedra minnet av personen som avlidit. Det kan du.

Att skänka en minnesgåva är ett fint sätt att hedra personen på. En minnesgåva visar ditt deltagande i den svåra stunden, samtidigt som du ger stöd till en organisation som personen tyckte om eller som gör forskning för bättre levnad.

Du bestämmer helt själv hur högt belopp du kan tänka dig att skänka. Du behöver inte vara orolig, beloppet är inget som kommer visas på minneskortet. Du kan sedan på två sätt välja hur du vill ge din gåva.

Minnesgåvan kan du skicka antingen som ett vackert kort på posten till de anhöriga eller så kan du skriva ut bladet och ge personligen. Välj att skriva ut som digital fil om du har tillgång till en skrivare. Därefter kan du välja vilket format kortet skall sparas som, en vacker text, samt även förhandsgranska kortet innan du klickar på att skicka/skriva ut. Minnesgåvan blir därmed lite mer personlig eftersom du kan välja hur kortet skall se ut. Pengarna som du har skänkt kommer sedan skickas vidare till organisationen för deras vidarearbete och forskning.

Att ge en minnesgåva visar inte bara ditt varma deltagande för den avlidne, utan blir även ett viktigt bidrag för det som organisationen står för samt arbetet de lägger ner. Populära val är organisationer vilka jobbar för cancerfonden, hjärt-lungfonden, Världsnaturfonden, arbete för fattigdom m.m. Läs och få mer information om vad organisationerna gör och vilket arbetar de utför. Välj den organisation som ligger dig varmast kring hjärtat eller som du vet att de anhöriga uppskattar.

Minnesgåva är ett varmt och vackert sätt att hedra den som gått bort och kortet kommer bli mycket omtyckt av de anhöriga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *